Stranica 1 od 2 12 ZadnjiZadnji
rezultati 1 do 10 od 14

Tema: Žeite li svoj web site?

BTL
    BTL nije logiran
    Junior Member BTL's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Žeite li svoj web site?

Pozdrav.

Iako na prvi pogled zvu?i ?udno, ali želio bih postaviti pitanje:

Da li netko želi svoj web-site, koji može slobodno ure?ivati i postavljati na nebo, zajedno sa slikicama, ?lancima i filmovima? - za 0.00 kuna?

Ukoliko želite, pišite na grmusa@btl.hr sa opisom vaše djelatnosti, nekim željama i javit ?emo vam se. Svakako ostavite i broj telefona. Mi ?emo vam ga složiti for free!

Ako pitate gdje je kvaka, odgovor je jednostavan: na vratima!

Ponuda je ograni?ena na prvih 5. Ostali nek ?ekaju.

Željko Grmuša, BTL

Moderator Lord Angel's Avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Odgovor:Žeite li svoj web site?

^^ ina?e kako dosta vremena provodim na netu skužio sam slijede?e: NIGDJE NIŠTA NIJE FREE!!!! bez uvrede ali iskustvo mi govori da to šta kažeš nije istina...

al tko želi slobodno...

BTL
    BTL nije logiran
    Datum registracije
    Sep 2008

OK, LA...

nije sve free. Ipak se morate potruditi poslati tekstove, logo, multimedijalne datoteke.

Postoji i još caka. Oni koji smatraju da je nemogu?e free, nek uplate 2500 kuna, pa im je savjest ?ista. Ali oni ionako mogu kupiti sajt bilo gdje. Stvar je u pozornosti.

Možda LA smatra da sve nešto vrijedi. I tu je u pravu. Rad vrijedi. Ali se može pokloniti. Ali dok mi ovako chatamo, možemo i chatati i o ozbiljnijim stvarima.

As you wish, my dear Angel

Nepovjerljivost je obrambeni mehanizam. Što s njom kad opasnosti nema?

Datum registracije
    Jul 2008

kako god... ja sam samo reko da na cijelom internetu sve one ponude FREE nisu free 100% nisu free... a ti sad možeš re? šta god ho?eš...

ako ti to radiš free svaka ti ?ast!!!

ajd pitanje zašto biš to radio free??

reko si da jedna stranica košta 2500 a ta free ponuda se ondosi za 5 najbržih jel? ako sam dobro izra?uno to je 12500 kuna i ti se tog novca odri?eš?? ok stvrano svaka ?ast ili imaš koji milijun na ra?unu ili bez uvrede ti nisu sve daske na broju... ;)

još jednom nemoj se uvrijedit to je moj stav koji je dokazan iskustvom tako da opet:

ako ti to radiš free svaka ti ?ast!!!

BTL
    BTL nije logiran
    Datum registracije
    Sep 2008

jel to obi?aj da se napada onaj koji nešto daje?
    da se sumnja u zdrav razum?

jel to možda razlog zašto ljudi ne nude svoje usluge.

Majstore moj, BTL d.o.o. je tvrtka koja se bavi medicinskom opremom i oprema koju prodaje mora i naplatiti jer je ne proizvodi sama.

However, ono što moja malenkost može stvoriti, može i pokloniti. Jesam li ja ku-ku ili "svaka mi ?ast", svakako nije tvoja briga.

Pitanje jest, ho?eš li sajt ili ne! Inteligencija je mjerljiva i prema ?ovjekovoj odre?enosti. Možda je lud onaj koji nešto treba a ne?e uzeti ili ako nešto ne-treba, pa pokušava druge dovesti u dubiozu.

kako bilo da bilo, zabavno mi jest ?avrljati s tobom. tome i služi ovaj sajt, ne!?

Datum registracije
    Jul 2008

BTL napisao:
    Možda je lud onaj koji nešto treba a ne?e uzeti ili ako nešto ne-treba, pa pokušava druge dovesti u dubiozu.
    ne nego pokušava upozorit druge da nitko al gle fakat nitko ništa u životu ne radi free...

ako je upozorit druge da dva puta razmisle prije nego što poduzmu odre?ene korake onda da kako ti kažeš pokušavam druge dovesti u dubiozu...

pito si dali je obi?aj da se napada netko tko nešto daje??

ja tebe ne napadam, mogo si pro?itat moj post gore di sam napiso da se ne uvrijediš zbog mojih kometara al ti o?ito to nisi pro?ito, dakla ja tebe ni u kojem slu?aju ne napadam samo iznosim svoj stav utemeljen ne samo na mom iskustvu ve? na iskustvu NX ljudi koji svakodenvno provode vrijeme na internetu...

a ?uj ovaj sait služi za chat.. :)

Senior Member admin's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2007

ajmo djeco mir!:)

?ovjek nešto nudi, lijepo od njega, podržavam to! al postoje ljudi koji ?e nam javiti kak je prošlo to što ?ovjek, pa ?emo vidjeti.Istina je da nema ?abe ni u stare babe( stara rimska), ali možda je ovo iznimka koja ne potvr?uje pravilo!Bar se nadam da je.a mogao bi mal pobliže opisati medicinsku opremu koja se nudi, i zašto slažete web besplatno? ili kakav web slažete? u obliku bloga, cms html? mal pojasniti pleaseaaesae
    Zoran Filipović, bacc.physioth.
    Fizikalna terapija Filipović @ Bosnar

BTL
    BTL nije logiran
    Datum registracije
    Sep 2008

Eto, mudrog ?ovjeka.
    Daklem, ovdje se ne radi o opremi. O njoj pogledajte na www.btl.hr

Vrste site su:
    HTML, Joomla, wordpress based. Oni koji žele samo svoje podatke i djelatnost bez ?este izmjene sadržaja njima je CMS nebitan, ali ljudi moždažele ka?iti svoje uratke, novosti, a CMS omogu?ava da to rade sami, bez tvorca sitea.

Oblik domene trenutno je: www.btl.hr/vas_site i www.medus.hr/vas_site obzirom da se ne bavim profesionalno hostingom. Tko ho?e svoju domenu, preporu?am www.croadria.com i za 650,00 imaju host.

Zašto džabe? Pa nije džabe, ve? na poklon. Tko s tim može živjeti OK. Tko ne, široko mu polje. Druženje zahtjeva interes za druženjem...

Datum registracije
    Jul 2008

http://www.btl.hr/vas_site i http://www.medus.hr/vas_site

404 Not Found

The requested URL /vas_site was not found on this server.

BTL
    BTL nije logiran
    Datum registracije
    Sep 2008

hahahahaa

ja ne mogu vjerovati: "vas_site" je vaš site i stavit ?ete naziv koji vama paše.
    Baš si zabavan Lord Angelu. koliko imaš energije...?udo jedno
    Mogli bi se i družiti, ?aak.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiZadnji

Bookmarks