rezultati 1 do 8 od 8

Tema: Pozdrav kolegice i kolege!

Junior Member josip0505's Avatar
    Datum registracije
    Feb 2012

Pozdrav kolegice i kolege!

Lijep pozdrav i odmah jedno pitanje. Zna li itko gdje se može kupiti torba za fizioterapeute, za intervencije na sportskim natjecanjima ali i za svakodnevno korištenje u poslu. Našao sam na par mjesta ali je sve to izvan Hrvatske.

Unaprijed hvala!

Administrator fizioterapeut's Avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Da, dobro pitanje, nisam nigdje naišao na takav oblik torbe... mislim da kod nas postoji mogučnost da čovjek kupi torbu i pojedinačno ju napuni ali nema kompleta. Znam da vani ima za kupiti, a kad još malo uđemo u EU neće biti ni takav problem naručiti takvu torbu. Aj ak nešto nađeš postaj pa da vidimo! p.s. dobro došao na forum!

Datum registracije
    Jan 2012
    Odgovor sa facebooka...

Gilbert Hofmann -Ja sam takvu torbu prije 5-6 godina kupio u Rost-sportu na početku Ilice. Neznam dali više imaju takve i dal sam samo slučajno na nju naletio. Čini mi se da su dobre i one UMBRO torbe, pa pogledaj dal se mogu naći gdje se prodaje ta robna marka.

Datum registracije
    Feb 2012
    Evo ipak sam se odlučio na kupovinu u inozemstvu. Našao sam u Engleskoj web shop za liječnike i fizioterapeute. Dostavljaju u Hrvatsku i sa poštarinom bi trebalo izaći oko 550 kn.... Mislim da je to dobra cijena s obzirom da je torba u potpunosti opremljena sa materijalima za rad.
    Evo link koga interesira:

Physio Bag - PhysioRoom.com Physio Run On Bag (Equipped) - PhysioRoom.com

Junior Member ciceron's Avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mislim da je cijena i više nego dobra s obzirom na to da je napunjena sa materijalom za rad a i treba to poslati u hrvatsku...tako da je super. Vidjeti ćemo kako izgleda uživo s obzirom da slike znaju zavarati, pa javi kad stigne!

Datum registracije
    Jan 2012
    Odgovori uz citiranje Originalnu poruku dodao ciceron Pogledaj poruku
    Mislim da je cijena i više nego dobra s obzirom na to da je napunjena sa materijalom za rad a i treba to poslati u hrvatsku...tako da je super. Vidjeti ćemo kako izgleda uživo s obzirom da slike znaju zavarati, pa javi kad stigne!
    Da, cijena je dobra a stvarno i ima dosta stvari u torbi... aj javi kad stigne kak to izgleda...

Datum registracije
    Feb 2012
    Evo samo da javim da je torba stigla i da je stvarno kao i na slici. Kvalitetno je izrađena te ima dosta pretinaca i prostora za opremu. Nazalost, narucio sam praznu torbu jer navodno po carinskom zakonu fizicka osoba ne smije uvoziti medicinsku opremu i lijekove iz inozemstva. Praznu sam je platio 190 kn i stvarno je isplativa investicija. Prije kupovine sam nasao i u Hrvatskoj torbu od Muellera koja je vjerovatno kvalitetnija ali je 1100 kn (prazna) pa sam se naglo predomislio )) Malo mi je glup taj zakon o uvozu opreme pogotovo zato sto zivim u Dubrovniku jer smo ovdje poprilicno ograniceni sa ducanima terapeutske opreme, tj. nema ih uopce ali sta je tu je... Snac cemo se nekako

Datum registracije
    Jan 2012
    Da, nisam razmišljao o tome da se uvozi medicinska oprema.. biti će lakše kad udjemo u EU.

Bookmarks